Άνθρωπος

Τα 10 σημάδια που δείχνουν ότι η κοπέλα σου δεν πάει καλά

Κάτι δεν πάει καλά και αυτό φαίνεται

 

Στην αρχή ήταν αξιαγάπητη και όλοι σε ζήλευαν. Νόμιζες πως άνοιξαν οι ουρανοί και σου χαμογέλασε η τύχη όταν την βρήκες. Με τον καιρό όμως αρχίζεις και διαισθάνεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά με το κορίτσι σου, πράγματα περίεργα συμβαίνουν και αρχίζεις να νιώθεις ότι αυτό που έχετε δεν είναι φυσιολογικό. Αρχίζεις να διαισθάνεσαι ότι η κοπέλα σου δεν είναι στα λογικά της αλλά δεν θες να το πιστέψεις. Βρήκαμε 10 από τα πιο γνωστά σημάδια για να σιγουρευτείς ότι μάλλον ήρθε η ώρα να σταματήσεις την σχέση σου.

 

an σχέση με τρελό κορίτσι 04

1. Σε πιέζει συνεχώς να μάθει που είσαι και τι κάνεις

Είναι φυσιολογικό να ανησυχεί, ακόμα και ζηλεύει όταν βγαίνεις, τι γίνεται όμως όταν ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα βλέπεις στο κινητό σου μηνύματα όπως τι ώρα θα γυρίσεις και γιατί δεν γύρισες ακόμα. Όταν πρέπει να της εξηγείς γιατί ακυρώθηκε ο αγώνας που θα έβλεπες και ότι η παράταση σε εναν αγώνα δεν είναι δική σου εφεύρεση, μάλλον πέρασε τα όρια.

2. Αλλάζει συνεχώς διάθεση

Μπορεί να φαίνεται σαν στοιχείο του χαρακτήρα της όμως δεν είναι. Ένας διαταραγμένος ψυχισμός χρειάζεται βοήθεια και όχι απλά αγάπη. Πρέπει ή να την βοηθήσεις ή να την κάνεις.

3. Εξαφανίζονται ως δια μαγείας οι αριθμοί και τα μηνύματα από το κινητό σου

Παίρνεις όρκο ότι είχες μηνύματα και μετά συνειδητοποιείς ότι λείπουν. Χρειάστηκες τον αριθμό μιας συναδέλφου και αντιλαμβάνεσαι ότι αριθμός από το κινητό σου έχει χαθεί; Μάλλον δεν τα τρώει το ποντίκι..

 

an σχέση με τρελό κορίτσι 01

4. Χρειάζεται υπερβολικά την προσοχή σου

Το να της δείχνεις ότι την αγαπάς δεν είναι μόνο καλό αλλά επιβάλλεται. Το να είσαι αναγκασμένος όμως να αφιερώνεσαι εξ ολοκλήρου στις ασχολίες της αυτό είναι μαρτύριο. Μην ξεχνάς ότι ένα ζευγάρι δεν πρέπει να κοιτιέται στα μάτια, αλλά να κοιτάνε προς την ίδια κατεύθυνση (κάποιος γνωστός το έχει πει).

5. Απειλεί ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της αν την αφήσεις

Τώρα σοβαρά χρειάζεται εξήγηση αυτή η συμπεριφορά. Αν έχεις ακούσει τέτοιου είδους απειλές θα πρέπει ήδη να έχεις διακόψει μαζί της. Και όχι δεν θεωρείται υπερβολική αγάπη, θεωρείται ότι είσαι κτήμα της και ότι δεν έχεις προσωπικότητα και ελεύθερη βούληση.

6. Είναι απόλυτη στα συμπεράσματα της

Είναι κάπως περίπλοκο, αλλά αν παρατηρήσεις ότι ακόμα και όταν έχει άδικο, δεν έχει την διάθεση να το παραδεχτεί, αντιθέτως διασταυρώνει και τα δικά σου λόγια λανθασμένα για να ισχυροποιήσει την άποψή της είναι κακό σημάδι.

 

an σχέση με τρελό κορίτσι 06

7. Δεν έχει στενούς φίλους και συγγενείς

Όταν διαπιστώσετε ότι δεν έχει σχέσεις με άλλους ανθρώπους κάτι συμβαίνει. Και όπως λέει ο σοφός λαός «ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε..»

8. Συνεχής φόβος εγκυμοσύνης

Όλοι φροντίζουμε να παίρνουμε τα μέτρα μας απέναντι στην σωστή αντισύλληψη. Όταν όλα πάνε καλά και αυτή κάθε μήνα έχει υπερβολική ανησυχία, είναι δείγμα ότι η ανησυχία της δεν είναι για το προφανές αλλά για το τίποτα. Η συνεχόμενη τάση ανησυχίας άνευ λόγου και αιτίας είναι κακό σημάδι. Μακριά..

9. Υπερβολική ζήλια

Άλλο ζήλια, άλλο υπερβολική ζήλια. Αν για παράδειγμα σας βάλει τις φωνές επειδή χαιρετήσατε μια παλιά σας συμμαθήτρια στον δρόμο, ναι αυτό είναι υπερβολικό!

an σχέση με τρελό κορίτσι 03

10. Περίεργη με τα πράγματα σας

Αν όλη την ώρα είναι τριγύρω από τα πράγματά σας, πόσο μάλλον να τα αλλάζει, είναι ανησυχητικό σημάδι. Αν την επόμενη φορά την δείτε στο δωμάτιο σας ή στην ντουλάπα σας και δείτε ότι πειράζει τα πράγματά σας, μιλήστε της, αν αντιδράσει υπερβολικά όπως για παράδειγμα να βάλει τα κλάματα.. τρέξτε προς την εξώπορτα..